Chiftelute de pui la cuptor

de Miha in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2010 | 4738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • sare
  • 1 cartof
  • 1 felie de paine
  • 1 pachet stics-uri (80 g)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui la cuptor:

Pieptul de pui se toaca, apoi se amesteca impreuna cu ouale putin batute, patrunjelul tocat marunt, cartoful dat pe razatoarea cu ochiuri mici si stors bine de zeama si felia de paine inmuiata in lapte si bine stoarsa dupa aceea. Se potriveste gustul de sare.

Sticks-urile se macina grosier si se pun intr-o farfurie.

Cu mainile umede se formeaza chiftelutele, apoi se tavalesc din abundenta prin pesmetul de sticks.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor, pana se rumenesc, in jur de jumatate de ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

29.07.2010, 17:49

buneeeeeeeeeeee

Sylvia 1

29.07.2010, 19:35

excelent arata super ideea cu sticksurile

mena29 1

30.07.2010, 07:30

Ce tare,buna ideea cu sticksurile

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piept de pui si ciuperci