Chiftelute din carne de pui

de Bucataras in Pui, 1 Mai 2009 | 6607 vizualizari

 

A doua reteta a Monicai, chiftelute de pui.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • marar
  • patrunjel
  • 2 oua
  • 4 lingurite pesmet
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din carne de pui:

Se da prin masina de tocat  pieptul de pui, cepele, morocvul. Se toaca marunt verdeata, dupa care se amesteca toate ingredientele. Se potriveste de sare. Se pune uleiul la incins, iar chiftele se pun la prajit cu ajutorul unei linguri. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Valdostana de pui