Chiftelute din dovlecel

de T I M E A in Mancaruri de legume, 9 Mar 2012 | 12975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 2 dovlecei
  • - 1 ceapa mica
  • - 2-3 catei de usturoi
  • - 1 ou
  • - patrunjel verde 
  • - 2 linguri pesmet
  • - sare si piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din dovlecel:

Dam dovlecelul prin razatoarea mare si o stoarcem de apa pe care o lasa.

Batem oul in care adaugam ceapa si usturoiul tocat marunt, patrunjelul tocat si dovlecelul ras. Adaugam sare, piper si 2 linguri de pesmet si amestecam bine.

Formam cu mana chiftelute si le punem in uleiul incins si le prajim pe ambele parti. Scoatem chiftelutele pe un servet de hartie pt a absorbi surplusul de uleiul.

Le servim calde cu orez. Un pranz sau o cina usoara si gustoasa.

 

TIPS-URI

1

Se pot servi calde cu orez sau reci singure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

T I M E A 1

12.03.2012, 13:54

babi5 1

18.02.2013, 13:54

Bune si sanatoase si bucatareasa frumoasa

Bya Ralu 1

18.02.2013, 22:54

delicios timi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din dovlecei