Reteta am vazut-o la Bucataras Timea ,mi-a placut ideea de a nu le mai praji in ulei asa ca m-am apucat de treaba . Va asigur ca nu veti regreta daca le veti incerca...
Multumesc Timea pentru reteta!
Curatam legumele si le spalam .
Morcovii ,cartofii si dovlcelul se dau pe razatoarea cu ochiuri mici si se pun la scurs
intr-o strecuratoare.
Tocam ceapa , legatura de patrunjel, usturoiul il pisam .
Amestecam legumele de mai sus cu faina, pesmet, adaugam ouale batute cu
sare, piper, busuioc, omogenizam foarte bine. Formam cu mana chiftelele si
le(trecem prin susan) punem in tava pe hartie de copt. Dam tava in cuptorul
preincalzit la foc potrivit aproximativ 30 minute pana se rumenesc frumos .
Mie mi-au placut ambele variante cu susan si fara .
Pofta buna !
1
semintele de susan sunt optionale