Chiftelute picante de cartofi cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2010 | 36761 vizualizari

 

Este dupa retata lui Miha ,dar putin modificata am pus cascaval

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • sare
  • 2 linguri de unt
  • lapte 80 ml
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri de faina alba
  • 1 ou
  • 3 catei de usturoi
  • 100 cascaval ras
  • patrunjel verde tocat
  • ulei pt prajit
  • faina alba 1 canita pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute picante de cartofi cu cascaval:

Se fierb cartofii si zdrobesc ca pt piure se amesteca bine cu untul,laptele si smantana. Se amesteca cu oul crud ,3 linguri de faina ,cascavalul ras ,ustroiul pisat si patrunjel verde tocat.Se formeaza chiftelute cu mana umeda se dau prin faina alba si se prajesc in ulei fierbinte.

Sant super bune si gustoase ,nu te mai saturi.

Super bune Miha multam de idee ,sant grozave s-au topit cat ai fi clipit,am sa mai repet retata.

Sincer mi-au iesit aproximativ 30 bucati

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute picante de cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv budinca rest, restul e istorie