Chiftelute si legume la tava

de ianculubita in Curcan, 11 Mar 2013 | 4564 vizualizari

 

De multe ori fac aceasta reteta,e delicioasa si v-o recomand

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne de curcan tocata
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei de usturoi
  • verdeata
  • sare, piper
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 buchet de brocoli
  • 2 oua
  • 100 ml smantana lichida
  • 200 g cascaval
  • rosii cherry
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute si legume la tava:

Din carnea tocata amestecata cu ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, verdeata de asemenea tocata, sare si piper facem chiftelute mici rotunde pe care le prajim in ulei si le scoatem pe servetele;

Intr-un vas cu apa si putina sare punem la fiert doar pe jumatate cartofii si morcovul iar dupa ce i-am scos adaugam brocoli si-l oparim 2-3 minute.

Punem in tava chiftelutele, intercalam cu legumele taiate, deasupra rasturnam ouale batute si amestecate cu smantana si cascavalul ras apoi dam la cuptor 20 minute;

Se servesc calde.

TIPS-URI

1

chiftelutele de carne pot fi inlocuite cu chiftelute de soia sau de dovlecei

2

de asemenea aceasta reteta se mai poate face cu resturi de friptura rece ramasa de la masa anterioara

3

legumele pot fi inlocuite cu orice alte legume, dupa preferinta

4

chiftelutele daca nu doriti sa fie prajite, pot fi puse in tava la cuptor 10 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute si legume la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de curcan cu ciuperci si cascaval