Chili Oil

de Mitinita in Conserve, 2 Dec 2011 | 5088 vizualizari

 

Inca o reteta pe care o planuiam de ceva timp,mai ales ca nu am prea vazut ulei cu ardei iuti prin magazinele de la noi...stau in provincie,deci cam multe nu se gasesc. Mi-as fi dorit ca ardeii sa fie si mai iuti,pentru cine ii vrea mai putini iuti au iesit perfect...eu am mai adaugat niste pimiento.
Se foloseste la mancarea chinezeasca sau la orice mai vreti sa adaugati putina iuteala.

 

INGREDIENTE

  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 10 ardei iuti uscati
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chili Oil:

Se pune uleiul intr-o craticioara si se adauga ardeii iuti,care se vor zdrobi in prealabil.

Se pune craticioara pe foc si se tine pana se ifierbanta uleiul.

Se lasa deoparte pana se raceste apoi se toarna intr-o sticla. Se arunca resturile de ardei iute si se adauga un ardei uscat si gaurit in sticla.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chili Oil" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]