Chipsuri de casa

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 12 Feb 2013 | 6047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cartofi de marime medie
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chipsuri de casa:

Cartofii se curata , se spala, si se feliaza subtire ( la feliator sau pe razatoare ) . Spalam feliile de cartofi si le punem pe un servetel sa absoarba apa.Punem ulei la incins intr'o cratita cam de 3 degete . Cand este uleiul bine incins incepem sa prajim chipsurile ( de preferat sa fie putine odata ca sa se prajeasca bine ) . Apoi le scoatem pe un servetel absorbant pentru excesul de ulei . Presaram sare deasupra si le servim imediat :) . Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Chipsuri de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

RoXx 1

13.02.2013, 13:19

hehe cu mult drag eya

Patricia Iordache 1

25.03.2013, 19:40

Super! Abia astept sa fac

RoXx 1

25.03.2013, 20:17

Multu Patricia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chipsuri de casa