Chisalita

de Mitinita in Conserve, 28 Iul 2012 | 5542 vizualizari

 

Reteta vazuta la Sidy

 

INGREDIENTE

  • 1 kg prune
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chisalita:

Se scot samburii din prune. Se dau prunele prin robot si se dau la fiert. Daca nu sunt destul de zemoase, se adauga putina apa. Se tina pe foc cam o ora, o ora si jumatate sau pana s-a ingrosat pasta.

Se amesteca des, ca sa nu se lipeasca de fundul cratitei. Se pune pasta obtinuta in borcane sterilizate si fierbinti si se da la dunst, 10-15 minute din momentul in care a inceput sa fiarba. Se acopera cu o patura si se lasa sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chisalita" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Mitinita 1

29.07.2012, 22:24

daca si lia zice ca la fripturi,inseamna ca asa se face in vestul tarii

Mitinita 1

29.07.2012, 22:24

medi,era timpul sa le pun

iry-gabriela 1

30.07.2012, 05:03

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]