Chisalita de zarzare rosii ( corcoduse)

de alilianaa in Dulciuri, 12 Iul 2013 | 7478 vizualizari

 

O vara fara chisalita....nu e vara!:))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg zarzare rosii
  • 300 zahar
  • o cana malai grisat
  • 6 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chisalita de zarzare rosii ( corcoduse):

Se pune apa la fiert. Se pune zaharul. Zarzarele dupa ce se spala, se curata de codite, se pun oala cand apa s-a infierbantat. Cand sta sa dea in clocot se pune malaiul si se amesteca cu o lingura de lemn. Se mai lasa la fiert 5-7 minute, pana fierbe malaiul.

Ideal este sa se serveasca rece, daca se poate de la frigider.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chisalita de zarzare rosii ( corcoduse)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu nuci, gem de gutui si cacao