Chocolate Crinkles

de La Ancuta in Dulciuri, 5 Feb 2012 | 4574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 225 g ciocolata amaruie
  • 60 g unt
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 225 g faina
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 varf de sare
  • zahar tos si pudra pentru "tavaleala"
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate Crinkles:

Mixam ouale cu zaharul pana devin cremoase si se deschid la culoare.
Topim ciocolata la foc mic, impreuna cu untul. Dam deoparte si omogenizam apoi lasam putin sa se racoreasca.
Adaugam ciocolata calduta peste oua si omogenizam. Amestecam faina cu praful de copt si sarea si o adaugam in compozitie. Adaugam si esenta de vailie si amestecam pana se incorporeaza.

Va rezulta o crema lipicioasa pe care o lasa la frigider cel putin 3 ore.

Dupa ce a stat la frigider formam bilute de marimea unei nuci pe care le dam prin zahar tos apoi prin zahar pudra.

Bilutele astfel formate le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, lasand putina distanta intre ele.

Dam tava la cuptor la 170 de grade timp de 10 minute. Acest timp nu trebuie depasit pentru ca biscuitii sa ramana moi si usor umezi in interior.

Lasam biscuitii sa se racoreasca putin in tava apoi ii scoatem pe o farfurie.

Sursa: Laura Adamache

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Crinkles" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Minitort bavarez rasturnat