Chocolate Crinkles

de TVPaprika in Dulciuri, 2 Iun 2013 | 4908 vizualizari

 

Chocolate Crinkles sunt niste biscuiti extrem de buni de ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 225 g ciocolata amara
  • 60 g unt
  • 100g zahar
  • 2 oua mari
  • 225g faina
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • un varf de sare, zahar tos, zahar pudra pentru exterior.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate Crinkles :

Se amesteca ouale impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si isi dubleaza volumul, apoi se topeste ciocolata la bain marie impreuna cu untul.

Se toarna ciocolata topita peste oua si se amesteca pana se omogenizeaza, dupa care se toarna faina cernuta impreuna cu praful de copt si cu sarea, iar apoi se pune si esenta de vanilie.

Se obtine un aluat ce trebuie lasat minim 3 ore la frigider (sau toata noaptea).

Dupa aceea trebuie sa formam bilute din aluat (cam cat o nuca) pe care le dam prin zahar tos si apoi prin zahar pudra si le asezam in tava de la cuptor pe hartie de copt. Se coc la cuptor pentru 10 minute (la 170 - 180 grade).

Dupa ce ii scoateti din cuptor, ii lasati sa se raceasca in tava (sunt foarte fragili si moi), iar apoi ii asezati pe o farfurie.


Asta e tot! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Crinkles " nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (26)

diaconta 1

03.06.2013, 22:39

Ina,oare cu boia nu merge?

Valclaudia 1

17.06.2013, 05:26

babi5 1

20.06.2013, 19:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]