Chorizo glazurat

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 27 Noi 2015 | 3198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame chiorzo
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri otet de vin rosu
  • 1 lngura miere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chorizo glazurat:

Se taie chorizo in bucati de 2 cm.

Se prajesc in putin ulei de masline pana devin aurii.

Se preseaza cu podul palmei cei doi catei de usturoi si se adauga in tigaie. 

Se scurge cea mai mare parte din grasimea din tigaie, se adauga otetul si mierea si se reduce pana devine o glazura lipicoasa, care imbraca bucatile de chorizo, avand grija sa nu se arda.

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chorizo glazurat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]