Choux à la crème

de alice_ciobanu in Prajituri, 4 Aug 2011 | 10423 vizualizari

COMENTARII (28)

housy 1

05.08.2011, 11:15

deci DA!! bravo!! buna idee...imi plac la nebunie, la fel ca si eclerele, dar totusi niciodata nu m-am incumetat sa fac...poate k de acum inainte dupa ce am citit reteta ta... pofta aaaaaaaam!!!!!

alice_ciobanu 1

05.08.2011, 14:29

fetelor, dupa cum v-am mai zsi...trebuie sa le incercati a le face in bucataria proprie. Nu-i mare bai.
Totul e sa le lasi la foc bun, pt ca altfel ies cleioase inauntru. Simusai nu deschizi usa de la cuptor timpul indicat...nici daca ia foc bucataria )
Housy....incearca
va pup pe toate...ca de mare ajutor imi sunteti!

deyutzky 1

05.08.2011, 22:24

mmmm cum arataaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert eclere