Ciocanele cu cartofi la cuptor

de Bucataras Diana in Pui, 26 Mar 2018 | 3451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciocanele de pui
  • 8-10 cartofi
  • 1 capatana usturoi
  • 400-500 g rosii cherry
  • 200 ml vin alb
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele cu cartofi la cuptor:

Curatam cartofii si ii taiem cubulete.

Curatam si pisam usturoiul.

Amestecam ciocanelele cu cartofii, rosiile taiate in jumatati, usturoiul si uleiul. Asezonam cu sare, piper si cimbru dupa gust. Asezam ingredientele intr-o tava, turnam apa, apoi vinul si dam la cuptor. Lasam pana scade sosul si se rumenesc cartofii. La jumatatea timpului, intoarcem ciocanelele.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]