Ciocanele cu legume la cuptor si sos dulce

de reisnaor_2006 in Pui, 22 Apr 2015 | 9210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciocanele
  • 400 gr rosii conserva
  • 4 fire de ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 lg de faina
  • busuioc
  • zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele cu legume la cuptor si sos dulce:

Ciocanelele le-am curatat de impuritati, le-am spalat si le-am asezat intr-un vas de yena. Am stropit cu putin ulei de masline, ceapa, usturoiul si ardeiul kapia le-am taiat feliute si le-am pus peste ciocanele. Am dat vasul la cuptor la 220 grade ptr 30-35 de minute.

Separat am pregatit sosul:intr-o cratita punem uleiul si lingura de faina, lasam cateva secunde si dupa aceea adaugam rosiile cubulete din conserva si amestecam ptr ca sa nu se formeze cocoloase. Se adauga pe rand praful de sare, zaharul si busuiocul.

Cand ciocanele sunt gata le servim alaturi de sos si pireu.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele cu legume la cuptor si sos dulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]