Ciocanele de pui cu ceapa verde,rosii si penne vegetables

de Constelatialeu in Pui, 26 Apr 2013 | 3516 vizualizari

 

Vroiam ceva cu multa ceapa verde,rosii si pe langa astea trebuia si ceva garnitura,am ales penne vegetables ( e prima data cand le folosesc )

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele de pui
  • 2 legaturi ceapa verde ( 8 fire)
  • 1 cutie de rosii decojite in bulion
  • 200 ml suc de rosii( camara proprie)
  • 2 lingurite baza de mancaruri cu legume
  • 20 ml ulei
  • piper
  • ghimbir ras
  • 300 g penne vegetables Panzani
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu ceapa verde,rosii si penne vegetables:

Se spala si curata ciocanelele. Facem un mixt din 2 lingurite baza de mancaruri cu legume, piper, ghimbir ras si ulei, amestecam bine si tavalim ciocanelele prin acest mixt. Le asezam intr-un vas de yena, punem 1/2 cana apa si dam la cuptor cca 20 minute.

Intre timp taiem ceapa verde, rosiile din conserva si sucul de rosii, amestecam bine, daca e nevoie mai adaugam un pic de sare. Acest amestec de ceapa cu rosii il adaugam peste ciocanele si mai lasam la cuptor cca 40 minute, la foc moderat.

Pennele le punem la fiert in apa cu sare cand aceasta a dat in clocot, 3 minute, cum e specificat pe cutie. Se poate servi cu salata verde si ridichi, ca tot e sezonul lor.

TIPS-URI

1

daca nu doriti pennele al dente le lasati sa fiarba mai mult

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu ceapa verde,rosii si penne vegetables" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta gustoasa de Tocanita din aripioare de pui, servita cu cus cus