Ciocanele de pui cu pleurotus la tigaie

de Valclaudia in Pui, 13 Sep 2014 | 4726 vizualizari

 

cine prepara repede mamaliguta?

 

INGREDIENTE

  • 5 ciocanele de pui
  • cca 250 gr. ciuperci pleurotus
  • 1 ceapa mare
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • 1 lingura seminte de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu pleurotus la tigaie:

Spalam ciocanelele sub jet de apa rece.

Curatam ceapa, o taiem dupa preferinta si o punem in tigaie la calit in 3 linguri de ulei.

Ciupercile se spala,se taie bucatele si se adauga in tigaie peste ceapa deja calita.

Adaugam ciocanelele de pui, bobitele de mustar,sare si piper dupa gust, cca.150-200 ml apa rece.

Acoperim tigaia cu un capac si lasam sa fiarba mancarea la foc potribit pana scade toata apa.

Presaram usturoi granulat si patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu pleurotus la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu pui