Ciocanele de pui cu sos alb

de corina241 in Pui, 19 Ian 2011 | 8850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-6 ciocanele de pui
  • 250 g smantana 20% grasime
  • 1 ceapa micuta
  • 300 g ciuperci
  • 50ml vin alb
  • 1 legatura marar
  • condimente dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu sos alb:

Pragatim un vas care poate fi introdus in cuptor,il ungem cu unt,condimentam carnea,acoperim vasul si-l lasam la cuptor pana cand ciocanelele se patrund foarte bine.

Sosul: Taiem ceapa marunt,la fel procedam si cu ciupercile pe care le calim in putin ulei,stingem cu vin,lasam sa se evapore alcoolul si adaugam smantana amestecand pana incepe sa se ingroase si sosul capata consistenta.Verdeata se adauga la sfarsit.

Servim sosul impreuna cu carnea si salata de ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perisoare cu sos de smantana si ciuperci