Ciocanele de pui in foitaj

de madi_marin in Pui, 30 Mar 2010 | 9345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  •  cam 1/2 foaie aluat foitat
  • condimente pentru carnea de pui
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui in foitaj:

Ciocanelele se spala, se sterg, apoi se ung cu ulei si se presara cu condimente. Se pun la prajit. Se intoc din cand in cand si se mai pune apa, pana sunt bine patrunse si rumene. Se dau la racit.

Aluatul foitat se lasa la temperatura camerei, apoi se taie jumatate din foaie, iar foaia se taie in fasii de grosimea degetului.

Se ia fiecare ciocanel gata prajit si se infasoara in aluat. Se pun la distanta unele de altele in tava tapetata cu hartie de copt si se tin la cuptor la foc mic si pe nivelul de sus cam 30 - 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui in foitaj" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

COMENTARII (21)

Laly 1

09.05.2010, 21:56

Madi pun si eu 5 furculite.Ce gargarita draguta ai,si ce ochi negri are

Angelina_Elena 1

12.07.2012, 19:38

ce idee faina

babi5 1

15.02.2013, 19:36

Bunnnnnnnnnnnnnnn!!!! imaginatie bogata ,bucate bine preparate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]