Ciocanele de pui in foitaj

de madi_marin in Pui, 30 Mar 2010 | 9067 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  •  cam 1/2 foaie aluat foitat
  • condimente pentru carnea de pui
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui in foitaj:

Ciocanelele se spala, se sterg, apoi se ung cu ulei si se presara cu condimente. Se pun la prajit. Se intoc din cand in cand si se mai pune apa, pana sunt bine patrunse si rumene. Se dau la racit.

Aluatul foitat se lasa la temperatura camerei, apoi se taie jumatate din foaie, iar foaia se taie in fasii de grosimea degetului.

Se ia fiecare ciocanel gata prajit si se infasoara in aluat. Se pun la distanta unele de altele in tava tapetata cu hartie de copt si se tin la cuptor la foc mic si pe nivelul de sus cam 30 - 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui in foitaj" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (21)

Laly 1

09.05.2010, 21:56

Madi pun si eu 5 furculite.Ce gargarita draguta ai,si ce ochi negri are

Angelina_Elena 1

12.07.2012, 19:38

ce idee faina

babi5 1

15.02.2013, 19:36

Bunnnnnnnnnnnnnnn!!!! imaginatie bogata ,bucate bine preparate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui cu fasole verde