Ciocanele de pui la cuptor cu orez

de silvi0ara in Pui, 15 Noi 2010 | 6382 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 lingura ulei
  • 50ml vin alb
  • 200g orez basmatti
  • 2 linguri ulei
  • 400ml apa
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui la cuptor cu orez:

Spalam ciocanelele,le punem intr-un vas termorezistent,le condimentam dupa gust,adaugam uleiul si vinul si le bagam la cuptorul incins la 200gC pana devin aurii si crocante.Intre timp pregatim orezul.

Intr-o cratita punem uleiul la incins,apoi adaugam orezul,il calim cateva minute pana devine sticlos,apoi adaugam apa , condimentam si il lasam la foc pana se absoarbe toata apa.

Servim ciocanelele impreuna cu orezul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui la cuptor cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu piept de pui si legume