Ciocanele de pui la punga

de Panacris in Pui, 9 Dec 2012 | 4038 vizualizari

 

Cel mai rapid si sigur, mod de a prepara ciocanelele de pui ;) Nu stiu cat de sanatos e gatitul la punga, :D , dar uneori mai aplez si la astfel de ajutoare.

 

INGREDIENTE

  • ciocanele de pui 2000 g,
  • amestec congelat de tocanita de ciuperci ( ceapa, ardei rosu, ciuperci) 400 g,
  • sare iodata,
  • boia de ardei dulce,
  • chimion praf,
  • oregano,
  • rozmarin,
  • piper proaspat macinat,
  • praf de usturoi,
  • punga ptr copt 2 bucati.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui la punga:

Ciocanelele se spala, apoi se pun in cele doua pungi. Se adauga amestecul de legume congelat si mirodeniile, dupa gustul fiecaruia. Se leaga pungile, se inteapa din loc in loc, se pun in tava si se dau la copt, in cuptorul preincalzit, cca. 35 de minute. Dupa cele 35 de minute, se scot ciocanele din punga si se mai lasa cca. 15 minute la cuptor, ptr a-si capata crusta. Se servesc ca atare, sau alaturi de cartofi piure, galuste da cartofi, orez sau chiar paste. Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui la punga" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu legume la cuptor