Ciocanele dulci-picante la slow cooker Crock-Pot 3,5 L

de MotanLaOale in Slow Cooker, 10 Noi 2016 | 5205 vizualizari

 

Simplu de facut si foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 8 ciocanele de pui
  • 150ml bulion
  • 4 catei usturoi
  • 3 linguri miere
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 lingura sos de soia cu ciuperci
  • 1 lingurita vegeta
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 lingurita rozmarin
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita piper
  • 100g unt
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele dulci-picante la slow cooker Crock-Pot 3,5 L:

Pulpitele se curata, se spala si se usuca.

In vasul slow cooker Crock-Pot  punem uleiul si ciocanelele.

Se pun toate condimentele, afara de unt, si amestecam bine sa fie toate pulpitele unse bine.

Se pune deasupra si untul taiat cubulete.

Se pune capacul, se seteaza pe pozitia "high" si se lasa 5 ore.

Dupa trecerea timpului se scot si se pun intr-o tava unul langa altul.

Se ung cu sos din vas si se introduc in cuptor pe "gril" pentru 10 minute nu mai mult. (la mine s-a ars un pic sosul de deasupra)

Se mananca cu orice garnitura si muraturi.

Pofta Buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele dulci-picante la slow cooker Crock-Pot 3,5 L" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu taitei de casa la slow cooker Crock-Pot 4,7 L