Ciocănele în vin alb

de portiadelumina in Pui, 16 Sep 2013 | 13118 vizualizari

COMENTARII (63)

simona72 1

16.09.2013, 15:08

Bravo Padre!!! Arata minunat si este minunata mancarica ta!!! Hai ca mai un pic si ne iei...multe talente ascunse mai ai!!!

Dea_Dea 1

16.09.2013, 15:08

Vin la masa Padre, ca arata tare bine!

Patricia Iordache 1

16.09.2013, 15:09

Foarte fragede si gustoase!

portiadelumina 1

16.09.2013, 15:10

Simona, n-am cum să vă depăşesc, căci de mâine am treburi multe, multe. Mi-a ieşit şi de data asta ce am gătit, iar partea bună este că a avut un gust minunat! Mulţumesc!

portiadelumina 1

16.09.2013, 15:11

Dea, vino, că azi mâncăm gem, ciocănelele s-au cam dus ) Mulţumesc!

portiadelumina 1

16.09.2013, 15:12

Patricia, să ştii că au avut un gust minunat, chiar neaşteptat de bun, fiind gătite de mine.

diaconta 1

16.09.2013, 15:13

No,apoi nu stiu ce sa ma zic acuma ca ma tot minunez de ce bucate face un nebucatar.
Iti dai seama daca ai recunoaste ca esti bucatar si inca unul talentat,s-ar intelege de la sine ca bucatele sunt la superlativ ))
Bravo Padre,minunat arata si pulpele si legumele

Bunica 1

16.09.2013, 15:16

Nu numai ca arata minunat,dar si ce prezentare frumoasa!

portiadelumina 1

16.09.2013, 15:17

Die, nu zice nimic, că după ce că-s nebucătar mai sunt şi nevinovat La partea cu pulpele nu zic nimic, că la tine erau laudele, la tine pe pagină) eu rămân cu legumele. Mulţumesc!

portiadelumina 1

16.09.2013, 15:18

Buni, dacă la gătit nu prea mă pricep, măcar să recuperez la vorbe. ) Mulţumesc!

DIANA B 1

16.09.2013, 15:21

Bun de tot , sau buni di tat

portiadelumina 1

16.09.2013, 15:23

Diana, iaca, de data asta am făcut şi ceva ce poţi mânca, am scăpat de dulciuri Mulţumesc!

diaconta 1

16.09.2013, 15:26

Apoi daca tot faptuiesti de-astea,nu stiu daca te mai poti declara nevinovat ori nebucatar)))
Bine-ai zis "la mine erau" ca de multa vreme nu s-au mai vazut pulpe pe la mine ....in pagina adica))

Cris2711 1

16.09.2013, 15:27

Ingrozitor de delicioase

portiadelumina 1

16.09.2013, 15:29

Dia, dacă zic că s-au văzut, mint, dacă zic că nu s-au văzut, iar mint, mai bine tac, că tăcerea e de aur în bucătărie, cred ))

Corinuta 1

16.09.2013, 15:30

Ce bine arata mancarica! Padre, esti un bucatar foarte priceput!

COSTEO 1

16.09.2013, 15:32

Mama ce fain arata! delicioase

portiadelumina 1

16.09.2013, 15:33

Cris, ştiu, dar cu toate acestea, m-am "chinuit" şi le-am dat gata.)) Mulţumesc!

portiadelumina 1

16.09.2013, 15:34

Corina, zici tu aşa, dar eu sunt un nebucătar, că dacă eram bucătar poate aveam şi eu burtă mare, reţete cu duiumul, cunoştinţe culinare şi alte asemenea tipsuri)) Mulţumesc!

portiadelumina 1

16.09.2013, 15:35

Costeo, să ştii că le-am nimerit, iar secretul este scris în reţetă Mulţumesc!

COSTEO 1

16.09.2013, 15:39

Cu mare drag Padre!

anca_rm 1

16.09.2013, 15:39

bunn , daca sunt la cuptor eu sunt prima care vreauuuu

Corinuta 1

16.09.2013, 15:39

Eu vorbesc foarte serios, pentru ca de la ciorba la desert am vazut ca stii sa faci de toate, ceea ce nu putem spune despre majoritatea barbatilor! Corect?

portiadelumina 1

16.09.2013, 15:41

Anda, o să fac concurs, deşi, ca organizator, am să mor de foame pe margine, să dau prioritate celor ce vor să fie primii. ) Mulţumesc!

portiadelumina 1

16.09.2013, 15:42

Corina, gătesc cu drag şi de drag, iar asta se simte şi se vede (cred) în cele expuse de mine. Nu ştiu eu cum sunt toţi bărbaţii, dar eu pun suflet în cele pe care le fac.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu pesmet si susan, la cuptor