Ciocanele umplute pe pat de dovlecel

de reisnaor_2006 in Pui, 3 Aug 2014 | 3584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ciocanele
  • 5 felii de dovlecel
  • ciuperci
  • rosii
  • ceapa
  • branza
  • unt
  • 10 feliute de sunca
  • 1 lg ulei
  • apa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele umplute pe pat de dovlecel:

In tava cuptorului asezam feliutele de dovlecei pe care le saram si piperam,o felie de sunca,cate o bucata de pulpita crestata,sarata si piperata, pe care o impanam cu ciuperci,o felie de rosie,ceapa,branza,bucati de unt si o felie de sunca deasupra.In tava adaugam 1 lingura de ulei si apa si dam la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele umplute pe pat de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Poulet à la provencale / Pui provencale