Ciocolatos de post

de Lau in Dulciuri, 20 Mar 2011 | 8175 vizualizari

 

reteta o am de aici cu mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 100 g cacao
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • 125 g zahar
  • 375 apa
  • 125 g ulei
  • 1 esenta de portocale
  • 1,1/2 lingura otet
  • 100 g stafide
  • pentru glazura
  • 4 linguri apa
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolatos de post:

se amesteca faina,cacaua,sarea,zaharul,

adaugam si restul ingredientelor si amestecam bine,

ungem o tava cu ulei si turnam compozitia in tava,

dam la cuptor si coacem la foc moderat,

glazura-punem apa cu zaharul la fiert si cand se topeste zaharul se adauga cacaua

se amesteca dupa care se adauga margarina si se lasa sa fiarba pana se topeste margarina

se da deoparte,

cand e gata prajitura se toarna glazura se inteapa cu cutitul sa intre si in prajitura glazura dupa care se pudreaza cu zahar pudra si nuca de cocos

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolatos de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

RuxyRux 1

21.03.2011, 18:24

Ce ciocolatos super

eleny2010 1

27.03.2011, 15:08

felicitari o reteta delicioasa... de post si nu in ultimul rand usor de facut... !
Am adaugat-o la favorite.

adry88 1

12.06.2011, 13:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Amandina