Ciolan afumat cu varza la vas roman

de prohorez68 in Mancaruri cu carne, 15 Oct 2013 | 7321 vizualizari

 

deliciosss!!!

 

INGREDIENTE

  • 100g bacon sau kaiser
  • 100g slanina afumata
  • 3 cepe potrivite
  • 2 ardei kapia rosu
  • 1 varza mare
  • 1 ciolan afumat de 1.5 kg
  • condimente dupa gust , sare,piper,chimen macinat,boia iute
  • 2 lingurite zahar
  • 5 linguri otet
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat cu varza la vas roman:

Se pune vasul roman in apa pt. cel putin 20 min.

Se taie baconul si slanina bucatele si se aseaza pe fundul vasului, peste care se aseaza ceapa si ardeiul taiate cubulete, dupa care se taie varza fideluta si se amesteca cu toate condimentele si se storce putin ca sa se inmoaie varza.

Se aseaza jumatate din varza peste restul in vas dupa care se aseaza ciolanul pe patul de varza si se acopera complet cu restul de varza, se pune capacul si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 4 ore dupa care se descopera si se mai lasa 20 min sa se rumeneasca ciolanul putin!!!

Pofta buunaa!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat cu varza la vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (6)

Rocsi 1

15.10.2013, 21:11

O bunatate de preparat

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 16:26

o bunatate

mihaelar63 1

03.11.2014, 16:33

La multi ani !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

Cozonac cu alune de pădure și ciocolată - Rețeta pentru un desert pufos și delicios

pe 18.12 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]