Ciolan cu bere

de ralu_ca in Porc, 23 Noi 2014 | 6382 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan si jumatate de porc
  • 8 cepe
  • 1 catel usturoi
  • 1,5 l supa carne
  • sare
  • piper
  • 6-7 linguri untura
  • 0,5 l bere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan cu bere:

Ciolanul l-am taiat pe jumatate, l-am sarat si piperat, apoi l-am prajit bine pe o parte si alta intr-o cratita cu untura. Separat am calit ceapa taiata in 4, alaturi de usturoi tocat mare. Am scos ciolanele si le-am pus alaturi de ceapa si usturoi, peste care am turnat berea si supa de carne. Introducem la cuptor cratita acoperita si lasam approx 3 ore in care mai schimbam pozitia ciolanului, iar spre final dam capacul la o parte si lasam sa se mai rumeneasca.

Am servit alaturi de cartofi natur si sfecla cu hrean in otet.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători