Ciorba aita

de sandytza in Ciorbe, 18 Iul 2009 | 30587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr costita de porc (sau carne)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 cana de orez
  • 1 cana de lapte
  • 1 galbenus de ou
  • 100 gr smantana
  • sare
  • piper
  • vegeta secretul gustului
  • patrunjel
  •  5 catei usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 1 ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba aita:

Se pune la fiert costita cu orezul ,morcovul si ceapa. Cand acestea s-au fiert , se face un amestec din lapte , smantana si galbenusul de ou si se adauga in oala. Usturoil se face mujdei si se adauga si acesta in oala. In ultimul clocot se adauga foile de dafin, vegeta, sare, piper si ardeiul iute. La sfarsit se presara patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba aita" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

COMENTARII (5)

Bucataras 1

19.07.2009, 22:00

aoleu ce e aici

Bunica 1

19.07.2009, 22:23

Cu ce acresti ciorbita,SANDYTZA?

sandytza 1

20.07.2009, 09:07

Chiar e foarte buna ciorbita. Bunica asta nu e acrita e aita adica cu usturoi. Dar daca maintrebi in general , eu cumpar bors de la dr oetker ca imi place tare mult ala praf si cu ala acresc . Dar mi s-a intamplat sa nu am si am acrit cu lamaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
ciorba radauteana