Ciorba ardeleneasca

de marcela1979 in Ciorbe, 12 Feb 2011 | 5690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne afumata de porc
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 telina radacina
  • 200 gr de smantana
  • 1 ou
  • vegeta,piper
  • tarhon,leustean
  • frunze de patrunjel
  • 1 mana de orez
  • 1 lingura de bors magic
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca:

Se pune la fiert carnea afumata si se spumeaza de cate ori e nevoie.Cand a fiert se scoate si se taie marunt.Se curata si se taie 2 cepe si se pun in oala,se adauga zarzavatul tocat marunt si se lasa sa fiarba.Se adauga carnea bucatele si o mana de orez.Se pune vegeta si piper dupa gust.Cand e fiert si orezul se freaca un galbenus de ou cu smantana,se adauga cu polonicul din ciorba pana se aduce la aceeasi temperatura,se trage oala de pe foc si se toarna in oala amestecand .Se adauga borsul magic,tarhonul,leusteanul si frunzele de patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

marcela1979 1

12.02.2011, 18:29

ms luk

RuxyRux 1

12.02.2011, 23:36

O bunatate

ExploraCuisine 1

21.02.2011, 20:32

La ce frig e afara pe aici, supa asta ar merge perfect, da si la mine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]