Ciorba ardeleneasca

de marcela1979 in Ciorbe, 12 Feb 2011 | 5166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne afumata de porc
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 telina radacina
  • 200 gr de smantana
  • 1 ou
  • vegeta,piper
  • tarhon,leustean
  • frunze de patrunjel
  • 1 mana de orez
  • 1 lingura de bors magic
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca:

Se pune la fiert carnea afumata si se spumeaza de cate ori e nevoie.Cand a fiert se scoate si se taie marunt.Se curata si se taie 2 cepe si se pun in oala,se adauga zarzavatul tocat marunt si se lasa sa fiarba.Se adauga carnea bucatele si o mana de orez.Se pune vegeta si piper dupa gust.Cand e fiert si orezul se freaca un galbenus de ou cu smantana,se adauga cu polonicul din ciorba pana se aduce la aceeasi temperatura,se trage oala de pe foc si se toarna in oala amestecand .Se adauga borsul magic,tarhonul,leusteanul si frunzele de patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu smantana