Ciorba ardeleneasca

de Sabina in Ciorbe, 13 Mai 2009 | 25368 vizualizari

COMENTARII (17)

luminita20_2006 1

14.05.2009, 00:08

sabina ce e 1 albitura ? ciorba arata nemaipomenit

Oana 1

14.05.2009, 00:10

Lumi, pastarnac sau radacina de patrunjel.
Arata super ciorbita asta!

Sabina 1

14.05.2009, 09:40

Radacina de patrunjel ...tiii uite ca mi-a scapat din lista cu ingrediente

ANCA 1

14.05.2009, 09:55

ffff bunaaaaaaaa!!!!!!

Sabina 1

14.05.2009, 12:57

Multumesc, Anca!

ala_oancea 1

14.05.2009, 16:53

Foarte bun

Miha 1

15.05.2009, 12:32

fara afumatura oare cum o fi?

Sabina 1

15.05.2009, 13:02

probabil ca nu la fel de aromata, miha!
insa de baza ramane tarhonul

Miha 1

15.05.2009, 13:19

Ideea e ca noua nu ne prea place afumatura...

Miha 1

15.05.2009, 13:19

Am sa incerc fara si o sa vad ce iese...

Sabina 1

18.05.2009, 17:49

Luciana, ma bucur ce-mi spui. Sa-ncerci si cu tarhon daca gasesti, ii da o aroma aparte

Oana 1

18.05.2009, 18:14

Am vazut tarhon proaspat la piata Luciana, sa va fie de bine!

danygospodina 1

23.07.2009, 22:53

Pai, Miha, daca inlocuiesti afumatura cu carne de pasare feliute, o tara de usturoi si fara tarhon, iese o ciorba radauteana....mnniami !!!!
Da si asta tb. sa aiba un gust!

adry88 1

20.05.2011, 12:50

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:46

Bya Ralu 1

06.12.2012, 21:48

yammy yammy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana