Ciorba cu aripi de pui

de ela in Ciorbe, 21 Ian 2010 | 13767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe
  • 1 ardei gras
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1pumn mazare
  • unul de fasole verde
  • conopida
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • bors
  • patrunjel
  • leustean
  • aripi de pui 3-4bucati
  • 2-3cartofi
  • suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu aripi de pui:

Se curata si se toaca marunt toate legumele si se distuie in putin ulei cu apa si sare,vegeta,10min.Se adauga aripile de pui,se completeaza cu apa si se fierbe 40min.Spre sfarsit se condimenteaza dupa gust,se presara patrunjel si leusteanul tocat,se acreste

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripi de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

madi_marin 1

21.01.2010, 19:39

mmm....buna ciorbita de pui

Teo 1

21.01.2010, 22:37

Ela repede pusesti de-o ciorba!aripioarele de pui sunt bune oricum.

nadina73 1

21.04.2010, 23:47

ela si eu fac mai pun uneori in ciorbe si sant super bune ,acelasi lucru am patit erau 3 furculite am pus pe 5 sau inverzit 5 si au ramas 4,oricum ciorba e buna,imi place,mai putin leusteanu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu taitei reteta traditionala romaneasca