Ciorba cu aripioare de pui si loboda rosie

de Constelatialeu in Ciorbe, 28 Sep 2015 | 4253 vizualizari

 

Din categoria mi-a picat pofta si cu asta nu te pui ca e afurisita. Deci plecat prin ploaie, ca-mi face bine,cautat aripi de pui fericit, asa zic unii, ca e fericit, dar n-as crede.....apoi gasit la o bunicuta-n piata niste loboda rosie,foarte cruda, asa ca m-am pus pe facut ciorba.......

 

INGREDIENTE

  • aripi pui, cam 9 am pus eu
  • 1 morcov
  • 1 pastranac
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura de loboda rosie
  • 1/2 legatura marar
  • bulion de zarzare din camara proprie
  • 1 lingura de orez
  • sare
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu aripioare de pui si loboda rosie:

Mai intai pregatim toate ingredientele. Curatam si spalam aripioarele, apoi ne apucam de legume, le curatam, spalam si taiem cubulete, ceapa  o taiem marunt, iar loboda fasioare.

Punem intr-o cratita apa, cca 3 l, ca mai scade, adaugam aripiorele si un pic de sare,lasam sa fiarba, avand grija sa luam spuma formata. Cand au fiert aripioarele adaugam legumele,lasam sa fiarba 10 min, dupa care adaugam si orezul.

Cand orezul este fiert, punem bulionul de zarzare, dupa gust, cat vrem sa fie de acra ciorba, potrivim de sare. Lasam sa dea in clocot. Stingem focul, dregem ciorba cu ou si adaugam mararul tocat. Cam asta e tot, mi-am facut pofta....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripioare de pui si loboda rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole rosie