Ciorba cu moare (zeama de varza)

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2010 | 11583 vizualizari

 

foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 radacina partunjel
  • 1/2 telina
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 ceapa
  • 1 pahar de mazare boabe
  •  1/2 de brocoli mai mic
  • 1/2 de conopida
  • 1-2 cartofi mici
  • fasole verde rotunda cateva pastai-optional
  • 1 litru zeama de varza (moare)
  • 1 lingura de delicat
  • putin sare
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu moare (zeama de varza):

se curata radacinoasele si  se taie cubulete, la fel si ardeiul rosu, apoi se calesc in putin ulei de masline 3-4 minute

Intr-o oala se pun 4 litri de apa si ceapa cu delicatul sa fiarba,dupa care se adauga radacinoasele calite .Se lasa sa dea 2-3 clocote impreuna ,apoi se pun conopida, brocoli taiate in bucatele mici,dupa care cartoful,fasolea verde si mazarea.

Se mai lasa sa fiarba putin apoi se pune moarea (zeama de varza) se mai da un clocot si apoi se pune patrunjel taiat marunt.Daca nu o faceti de post se poate servi cu smantana.

E  o ciorba forte buna si sanatoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu moare (zeama de varza)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ungureasca de peste cu ciuperci