Ciorba cu perisoare

de deyutzky in Ciorbe, 5 Sep 2011 | 5362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt perisoare:
  • 500 gr carne tocata
  • 1 mana de orez
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • Pt ciorba:
  • 1 ceapa
  • jum de dovlecel
  • 1 ardei gras rosu
  • conopida
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 500 ml bors
  • delikat
  • sare
  • marar
  • patrunjel
  • 1 mana de orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare:

Carnea o amestecam cu orezul, ouale, sarea si piperul pana se formeaza o pasta. Formam perisoarele in mana si le punem pe un fund de lemn.

Legumele le taiem in cubulete mici, conopida o rupem buchetele.Punem toate legumele la fiert cu putina sare si delikat iar cand apa fierbe adaugam orezul ramas.

In timp ce ciorba clocoteste dam la foc mic si adaugam perisoarele una cate una.

Cand perisoarele s-au ridicat la suprafata adaugam borsul si mai adaugam sare si delikat cat mai este nevoie. Mai lasam la foc mic inca cateva minute iar la sfarsit punem mararul si patrunjelul.

Pofta buna:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

deyutzky 1

06.09.2011, 20:06

multumesc luk lau bunica

allinutza 1

07.09.2011, 20:33

o bunatate de ciorbita

Dya Daniela Andrei 1

07.09.2011, 22:35

atat de buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]