Ciorba cu perisoare de vitel

de Miha in Supe/Ciorbe, 1 Feb 2010 | 5208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne vitel
  • 1 ou
  • 1 lingura patrunjel uscat
  • 2 linguri orez
  • sare si piper
  • Pentru ciorba:
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 bucata de telina
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 cana suc de rosii
  • verdeata: marar,patrunjel,leustean
  • sare
  • cimbru
  • 500 ml bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de vitel:

Cum aveam carnea de vitel si nu stiam ce sa fac cu ea...si cum Oana a venit cu ideea acestei ciorbite, am purces la treaba, mai ales ca piticilor mei le plac foarte mult perisoarele. :)

Perisoare:

Carnea se toaca impreuna cu verdeata, ou, sare si piper. Apoi se incorporeaza si orezul. Cu mainile umede se formeza perisarele pe care le punem la fiert in apa clocotita.

Eu prefer sa le dau un clocot mai intai pentru ca nu-mi plac zdrentele ce se formeaza de la spuma.

Cand perisoarele au fiert pe jumatate, se pun legumele curatate si taiate mic sau date pe razatoare.

Se lasa sa fiarba bine,la foc potrivit.

Cand este aproape gata,se pune borsul fiert in prealabil, potrivind gustul de acru si sarat.

Se presara cimbru si verdeata tocata marunt.Se mai da un clocot.

Se serveste calda cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa cu taitei pe carne de vitel