Ciorba cu pui de tara si dovlecei

de ArianaBala in Ciorbe, 13 Iul 2011 | 8056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 2 dovlecei
  • 4 rosii
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 3 tije de telina
  • o mana de mazare proaspata
  • ardei iute
  • bors magic
  • o legatura leustean
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu pui de tara si dovlecei:

-punem carnea la fiert in apa cu un praf de sare si o lasam sa fiarba la foc domol (eu am tinut carnea la foc aprox. 1 ora);

-cand carnea este aproape fiarta, punem peste carnita legumele curatate, spalate si taiate in cubulete;

-cand si legumele sunt fierte adaugam rosiile oparite in prealabil si decojite, cateva feliute de ardei iute, borsul (eu am pus 2 linguri ) potrivim cu sare si piper, mai lasam sa fiarba 5 minute si oprim focul.

-adaugam leusteanul tocat marunt;

POFTA BUNA!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pui de tara si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (14)

ArianaBala 1

15.07.2011, 13:02

Fetelor va multumesc, pupici

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 11:15

interesanta reteta

ArianaBala 1

19.05.2012, 10:12

Este foarte buna Oana, s-o incerci, sigur o sa-ti placa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]