Ciorba cu usturoi si carne de porc

de aalliinnaa07 in Ciorbe, 24 Ian 2013 | 6261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g muschi de porc
  • 1 ardei rosu
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 2 linguri orez
  • 6 catei de usturoi
  • zeama de lamaie/otet
  • vegeta
  • smantana pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu usturoi si carne de porc:

Carnea de porc se taie cubulete si se pune la fiert.Ceapa se toaca marunt si se caleste putin in ulei, se adauga carnea fiarta, ardeiul tocat, morcovul si patrunjelul dat pe razatoarea cu gauri mici,apoi se adauga 3 litri de apa si se lasa sa fiarba putin pe foc.Se adauga orezul si se mai lasa pe foc pana acesta e fiert.La sfarsit se adauga vegeta si sare dupa gust, usturoiul pisat si zeama de lamaie dupa gust.

Se serveste cu smantana.

 

Pofta buna!

 

 

 

TIPS-URI

1

carne de porc, usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu usturoi si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (13)

adry88 1

25.01.2013, 10:08

Lau 1

25.01.2013, 10:58

babi5 1

12.02.2013, 10:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]