Ciorba cu usturoi si carne de porc

de aalliinnaa07 in Ciorbe, 24 Ian 2013 | 6169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g muschi de porc
  • 1 ardei rosu
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 2 linguri orez
  • 6 catei de usturoi
  • zeama de lamaie/otet
  • vegeta
  • smantana pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu usturoi si carne de porc:

Carnea de porc se taie cubulete si se pune la fiert.Ceapa se toaca marunt si se caleste putin in ulei, se adauga carnea fiarta, ardeiul tocat, morcovul si patrunjelul dat pe razatoarea cu gauri mici,apoi se adauga 3 litri de apa si se lasa sa fiarba putin pe foc.Se adauga orezul si se mai lasa pe foc pana acesta e fiert.La sfarsit se adauga vegeta si sare dupa gust, usturoiul pisat si zeama de lamaie dupa gust.

Se serveste cu smantana.

 

Pofta buna!

 

 

 

TIPS-URI

1

carne de porc, usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu usturoi si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]