Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de aziz in Ciorbe, 28 Apr 2011 | 5893 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: afumatura, ciorba, retete Ciorbe
Portionam carnea, taiem legumele marunt. Punem la fiert carnea, luam spuma, apoi adaugam legumele mai putin patrunjelul pe care il adaugam la final. Pofta buna!
de laura_n 7
de katty 7
de Panacris 9
MVMih 1
Pt Gaby_d..."daca pici pe 10...o sa avem grija sa taiem noi un zero"
adry88 1
gustos
aziz 1
eduard
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 18.04 la 22:32
pe 18.04 la 22:01
pe 17.04 la 16:22
pe 17.04 la 15:50
pe 17.04 la 14:07
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
vasimur
Bucataras
IONELA_LAURA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dEiaa 1
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!