Ciorba de caprioara cu rosii

de katty in Ciorbe, 16 Aug 2021 | 2467 vizualizari

 

Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne de caprioara cu os
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 2 cartofi
  • 1 lingura orez
  • 200 gr rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura ulei
  • leustean verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de caprioara cu rosii:

Portionam carnea, o spalam bine si o punem la fiert intr-o oala cu apa cat sa o depaseasca de 2-3 degete.Spumam bine si fierbem pana este moale. Strecuram zeama intr-un alt vas pe care il punem la fiert/.Adaugam ceapa tocata fin, morcovul si pastarnacul  taiat cubulete mici si cartoful cuburi mai mari. Dupa 10 minute adaugam orezul. Scoatem carnea de pe oase si o punem in ciorba impreuna cu rosiile. Cand toate legumele sunt fierte potrivim de sare si piper, adaugam uleiul si mai dam cateva clocote. Adaugam leusteanul si oprim focul.

TIPS-URI

1

puteti fierbe carnea in oala sub presiune pentru a reduce timpul

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de caprioara cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere si nuci