Ciorba de cartofi

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 5 Mai 2010 | 11327 vizualizari

 

Ciorba de cartofi acrita cu zeama de varza.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • telina
  • o cana suc de rosii
  • 750 ml zeama de varza
  • o legatura leustean
  • smantana
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi:

Se curata cartofii pentru ciorba de cartofi si se taie cubulete.Zarzavatul se spala si se taie ca pentru ciorba.Se da in cateva clocote zarzavatul ,se adauga cartofii, se sareaza( nu foarte mult pentru ca vine si zeama de varza cu aportul ei de sare) si se lasa la fiert. Cand totul este fiert se adauga sucul de rosii si zeama de varza .Ciorba de cartofi se mai lasa la fiert circa 10 min, se ia de pe foc si se aromatizeaza  cu leustean.

Dupa preferinte se poate drege ciorba de cartofi cu smantana.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

ciorba de cartofi este o ciorba usoara, excelenta pentru zilele de post.(fara smantana)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bucataras Medi 1

06.05.2010, 12:27

nadina, pana vin mai bine pun la pachet ce zici?...............

Bucataras Medi 1

06.05.2010, 12:27

pusikmea asa este..................

Cris2711 1

20.07.2011, 17:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi acrita cu bors