Ciorba de cartofi acrita cu bulion de corcoduse

de Adi in Ciorbe, 17 Sep 2018 | 6381 vizualizari

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

17.09.2018, 17:28

buna buna

vasimur 1

17.09.2018, 17:59

Merisor 1

17.09.2018, 18:08

Tare bună este!

RODIMUR 1

17.09.2018, 18:08

Bună, ciorbița de cartofi...! N-am acrit niciodată cu corcodușe, nu știu cum este, pentru că eu umplu și folosesc borș...!

Constelatialeu 1

17.09.2018, 18:30

O portie, sa fie rece si aduc eu ceapa, nu-ti cer....

Mutulica 1

17.09.2018, 18:48

Nu stiam ca se folosesc corcodusele pentru acrit si in alte regiuni in afara de Moldova.Aaaa , deci chiar se face bulion si e cu totul altceva decat in Moldova , banuiesc.

RODIMUR 1

17.09.2018, 18:53

Costel, după câte știam eu, în Moldova se acrește cu borș, în Oltenia cu corcodușe, iar în Ardeal cu măcriș, sau varză murată. Dacă greșesc, să mă corecteze cineva...(oricum, în Moldova nu se acrește niciodată cu corcodușe, ci cu borș)

Merisor 1

17.09.2018, 19:11

La noi nu prea se folosește borșul, doar zeama de varză și corcodușe, sau bulion de corcodușe, roșiile și mai nou, zeama de la murături.

Mutulica 1

17.09.2018, 19:12

Nasa mea de botez, care e din Focsani , acreste doar cu corcoduse .In rest nu ma contrazic pentru ca nu sunt specialist.

Merisor 1

17.09.2018, 19:12

Mutulica 1

17.09.2018, 19:13

Merisor , cred ca lafel face si nasa mea, dar eu nu am stiut.

Mutulica 1

17.09.2018, 19:14

Mersi pentru reteta!

Bucataras Diana 1

17.09.2018, 19:36

Adi 1

17.09.2018, 21:08

Va multumesc frumos!

Andra_Constantinescu 1

17.09.2018, 21:15

Ce ciorbă bună!

abetina 1

17.09.2018, 21:28

Ancutsa 1

17.09.2018, 21:33

Buna!

Rahela Velicu 1

17.09.2018, 21:38

Ce bine arata!

abstract01 1

17.09.2018, 23:56

Panacris 1

18.09.2018, 08:13

dantes 1

18.09.2018, 08:58

Buna!

mirela0911 1

18.09.2018, 09:13

Foarte buna trebuie sa fie!

Ksenya 1

18.09.2018, 10:25

buna tare reteta

mihaelar63 1

18.09.2018, 14:10

Ce faina prezentare !!!!

Adi 1

18.09.2018, 18:30

Va multumesc frumos, tuturor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta la ceaun