Ciorba de cartofi cu perisoare

de katty in Ciorbe, 20 Feb 2017 | 4340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata porc
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 150 ml bulion
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • 1 lingura gris
  • 1 ou
  • marar verde
  • zeama de varza dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu perisoare:

Amestecam intr-un castron carnea tocata cu ceapa tocata fin, sare, piper, grisul si oul. Omogenizam bine si formam perisoarele pe care le punem pe un tocator de lemn. Punem la fiert o oala cu apa. Cand a inceput sa clocoteasca, adaugam perisoarele, pe care le lasam sa fiarba 10 minute. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete. Adaugam carofii, pasta de ardei, cimbru si lasam sa fiarba la foc mic 15 minute. Adaugam bulionul, zeama de varza clocotita separat, piper, sare, daca mai este nevoie si mai dam cateva clocote. Adaugam mararul si stingem focul. Acoperim vasul si lasam ciorba cateva minute, apoi o servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi acrita cu bors