Ciorba de ciocanele afumate

de madi_marin in Ciorbe, 18 Mar 2010 | 12850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciocanele de pui afumate
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 cartofi
  • fasole verde
  • 1 ardei gras verde
  • suc de rosii
  • cuburi concentrate de pui
  • 1,5 l zeama de varza
  • verdeata tocata marunt

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciocanele afumate:

Ciocanelele se spala bine si se pun la fiert in apa rece. La jumatatea fierberii se adauga toate legumele taiate cubulete si se lasa sa fiarba impreuna. Spre sfarsit se adauga zeama de varza data in clocot in prealabil, cuburile concentrate si sucul de rosii. Cand e gata ciorbita, se da deoparte de pe foc, se adauga verdeata tocata marunt si se acopera pana la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciocanele afumate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

madi_marin 1

19.03.2010, 16:46

cum nu gasiti? la voi nu exista asa ceva?.....ciudat.... Nadina....ar fi o idee..

Bucataras Medi 1

20.03.2010, 19:17

Inghit in sec ..................arata grozav de bine.

madi_marin 1

21.03.2010, 08:46

si e foarte buna...., mie imi plac mult afumaturile, as manca des.....mai ales cu ceapa.....

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu pulpa de porc si afumatura