Ciorba de ciocanele afumate

de madi_marin in Ciorbe, 18 Mar 2010 | 12699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciocanele de pui afumate
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 cartofi
  • fasole verde
  • 1 ardei gras verde
  • suc de rosii
  • cuburi concentrate de pui
  • 1,5 l zeama de varza
  • verdeata tocata marunt

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciocanele afumate:

Ciocanelele se spala bine si se pun la fiert in apa rece. La jumatatea fierberii se adauga toate legumele taiate cubulete si se lasa sa fiarba impreuna. Spre sfarsit se adauga zeama de varza data in clocot in prealabil, cuburile concentrate si sucul de rosii. Cand e gata ciorbita, se da deoparte de pe foc, se adauga verdeata tocata marunt si se acopera pana la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciocanele afumate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

madi_marin 1

19.03.2010, 16:46

cum nu gasiti? la voi nu exista asa ceva?.....ciudat.... Nadina....ar fi o idee..

Bucataras Medi 1

20.03.2010, 19:17

Inghit in sec ..................arata grozav de bine.

madi_marin 1

21.03.2010, 08:46

si e foarte buna...., mie imi plac mult afumaturile, as manca des.....mai ales cu ceapa.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă cu perişoare din peşte