Ciorba de ciuperci brune

de Valclaudia in Ciorbe, 18 Ian 2014 | 4370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ciuperci brune
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 ardei kapia rosu
  • 1/2 capatana de salata verde
  • 1 mana paste fainoase marunte
  • 1 cutiuta pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciuperci brune:

Curatam ciupercile, desprindem coditele, apoi le spalam.

Spalam ardeiul si frunzele de salata.

Trecem prin robot coditele ciupercilor si frunzele de salata.

Feliem palariutele ciupercilor, le calim in ulei, adaugam sare si piper dupa gust.

Punem cca 3 l apa rece peste ciupercile sotate in oala, adaugam coditele si salata trecute prin robot si ardeiul kapia taiat fasii si lasam ciorba sa fiarba la foc mic cca 45 min.

Adaugam pasta de rosii si pasele fainoase si mai fierbem 10 minute.

Stingem si adaugam patrunjelul verde tocat si putin usturoi granulat.

Lasam 5 minute oala acoperita sa se intrepatrunda aromele,apoi servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciuperci brune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]