Ciorba de conopida

de dantes in Supe/Ciorbe, 27 Mai 2014 | 3986 vizualizari

 

O ciorba simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi de pui
  • 1 conopida
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 1 patrunjel radacina
  • 1,5 l apa
  • 1 cub concentrt de pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida:

Se pun la fiert aripile de pui si se lasa sa fiarba pe jumatate,se taie legumele marunt,conopida se rupe in buchetele mici si se adauga la fiert impreuna cu concentratul de pui.

Cand conopida este fiarta se opreste si se poate adauga patrunjel verde si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba a la grec cu conopida