Ciorba de conopida cu macris

de Sidy in Ciorbe, 13 Oct 2012 | 4185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mai mica
  • 2-3 morcovi
  • 2 patrunjei
  • o ceapa verde
  • oase cu carnita
  • 1-2 linguri orez
  • smintina(optional)
  • 2 pumni macris
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida cu macris:

Oasele se pun la fiert in apa cu sare si se spumeaza.

Se curata zarzavatul si ceapa si se calesc in putin ulei, morcovul si ceapa. 

Se adauga apoi celelalte legume, se potriveste de sare si piper . 

Cind sunt aproape fierte legumele se adauga macrisul spalat si curatat.

Lasam sa fiarba 5 minute si ciorba este gata.

Deasupra se pune patrunjel verde tocat. 

Daca doriti, se poate adauga la ciorba orez sau, la sfirsit, smintina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida cu macris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]