Ciorba de conopida cu macris

de Sidy in Ciorbe, 13 Oct 2012 | 4152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mai mica
  • 2-3 morcovi
  • 2 patrunjei
  • o ceapa verde
  • oase cu carnita
  • 1-2 linguri orez
  • smintina(optional)
  • 2 pumni macris
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida cu macris:

Oasele se pun la fiert in apa cu sare si se spumeaza.

Se curata zarzavatul si ceapa si se calesc in putin ulei, morcovul si ceapa. 

Se adauga apoi celelalte legume, se potriveste de sare si piper . 

Cind sunt aproape fierte legumele se adauga macrisul spalat si curatat.

Lasam sa fiarba 5 minute si ciorba este gata.

Deasupra se pune patrunjel verde tocat. 

Daca doriti, se poate adauga la ciorba orez sau, la sfirsit, smintina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida cu macris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]