Ciorba de copanele si carne afumata

de gaby_gabytza in Ciorbe, 20 Aug 2011 | 6465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 200 g carne afumata
  • 5 cartofi
  • patrunjel
  • marar
  • leustean
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 2 cepi
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin
  • bors
  • fidea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de copanele si carne afumata:

Intr-o oala calim ceapa cu pasta de tomate dupa care adaugam carnea spalata si  punem la fiert.

Tocam si restul ingredientelor si le punem in oala.

Cand legumele si carnea sunt fierte se adauga borsul,piperul si sarea dupa gust si se lasa sa fiarba un clocot.

Se adauga fideaua si se mai lasa sa fiarba 2-3 clocote. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de copanele si carne afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

divainbucatarie 1

20.08.2011, 14:43

DIANA B 1

20.08.2011, 15:44

Uuuuuuuuuuuuuuuu , ce culoare areee vezi ce-a facut rosia proaspata ?

jolygina 1

23.08.2011, 08:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors cu legume si carne de vita