Ciorba de copanele si carne afumata

de gaby_gabytza in Ciorbe, 20 Aug 2011 | 6342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 200 g carne afumata
  • 5 cartofi
  • patrunjel
  • marar
  • leustean
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 2 cepi
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin
  • bors
  • fidea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de copanele si carne afumata:

Intr-o oala calim ceapa cu pasta de tomate dupa care adaugam carnea spalata si  punem la fiert.

Tocam si restul ingredientelor si le punem in oala.

Cand legumele si carnea sunt fierte se adauga borsul,piperul si sarea dupa gust si se lasa sa fiarba un clocot.

Se adauga fideaua si se mai lasa sa fiarba 2-3 clocote. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de copanele si carne afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca