Ciorba de dovlecei

de Sim0na in Ciorbe, 5 Iun 2012 | 10345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potriviti
  • ½ ardei gras rosu
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 morcov
  • 2 linguri orez
  • 4 rosii coapte
  • 2 linguri bors magic
  • ulei
  • sare
  • 3 litri apa
  • leustean
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei:

Ceapa am tocat-o marunt si am pus-o la calit in putin ulei.  Morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjelul le-am dat prin razatoarea mare si am  taiat si cateva rondele. Am adaugat si radacinoasele peste ceapa inmuiata putin, iar la urma am pus si ardeiul tocat. Am lasat sa se caleasca putin, apoi am adaugat 3 litri de apa calduta, adaugand 1 lingura de sare. Am lasat sa fiarba cca 30 minute. Am adaugat dovlecelul curatat si taiat bucati si orezul si am mai lasat cateva minute. Intre timp am oparit rosiile, le-am curatat de coaja si le-am tocat marunt. Le-am adaugat si pe acestea in ciorbita. Cand toate legumele au fost fierte am adaugat borsul si verdeata tocata marunt, am portivit de sare si am oprit focul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]