Ciorba de dovlecei cu iaurt

de ANCA in Ciorbe, 31 Iul 2009 | 16875 vizualizari

 

Light si rapid, de vara!

 

INGREDIENTE

  • cam 500 g dovlecei taiati cubulete(2-3 bucati)
  • 400-500 grame iaurt normal
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • o telina
  • o radacina patrunjel
  • un pastarnac
  • o ceasca de orez, cam 100 g
  • o lamaie
  • o legatura de patrunjel sau marar proaspat
  • sare, un praf de piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei cu iaurt:

Zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in apa sau in zeama de carne. Se fierbe cam 10 minute, dupa care se adauga orezul spalat.

Dovleceii taiati cubulete se adauga in ciorba. Dupa ce toate ingredientele sunt bine fierte, se adauga iaurtul si se mai lasa doar cateva minute la foc mic.

Se potriveste gustul cu sare, lamaie, putin piper. Inainte de servire se adauga verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Oana 1

01.08.2009, 00:00

Ancuta, cat iaurt se pune? Arata tare bine!

Bucataras 1

01.08.2009, 02:25

Daca e light ma bag

ANCA 1

02.08.2009, 10:58

ups, modific la ingrediente, am uitat iaurtul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]